ΤΟΠΙΚΑ

Έργα καλλωπισμού στο γήπεδο του Κόρφου

Έργα καλλωπισμού στο γήπεδο του Κόρφου

Έργα καλλωπισμού στο γήπεδο του Κόρφου όπως θα δείτε στις φωτό που ακολουθούν:


Αναφέρει ο υπεύθυνος στον τομέα του Αθλητισμού Βασίλης Θεοχάρης σε ανάρτηση του:

«Η προσπάθεια με μικρές παρεμβάσεις για να διατηρηθεί καθαρό και να μπορούν να εκμεταλλευθούν κάποιοι ανεκμετάλλευτοι χώροι στο γήπεδο του Κόρφου συνεχίζεται…..
Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικοδομική Μυκόνου και ειδικά τον κύριο Νικο Σαντοριναιο που αμέσως μόλις του ζητήθηκε έσπευσε άμεσα να βοηθήσει όπως και τον Besmir Bushaj που είναι εκεί σε ότι χρειαστεί….
Ο απόλυτος επαγγελματίας και κορυφαίος στην δουλειά του Serpanos Grass έκανε και πάλι τα μαγικά του μετά την συντήρηση των γηπέδων…
Ευχαριστώ πολύ και όλοι μαζί με σεβασμό να διατηρούμε τα γήπεδα καθαρα…
Επίσης καθαρίστηκε το ταρτάν και οι κερκίδες του γηπέδου όπως και περιμετρικά όλα τα ξεροχορτα και σκουπίδια…Κάδοι βρίσκονται περιμετρικά του γηπέδου για να το διατηρούμε καθαρό.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.