ΤΟΠΙΚΑ

Έρχονται θυελλώδεις άνεμοι 10 μποφόρ στο Αιγαίο

Έρχονται θυελλώδεις άνεμοι 10 μποφόρ στο Αιγαίο
Νέα κακοκαιρία από αύριο με βροχές, καταιγίδες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές

Οι καλές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν έως και το μεσημέρι της Δευτέρας 11/02 σε μεγάλο μέρος της χώρας, θα δώσουν σταδιακά τη θέση τους σε μια νέα επιδείνωση του καιρού, καθώς ψυχρές αέριες μάζες πολικής προέλευσης κατευθύνονται προς τα Βαλκάνια και θα επηρεάσουν τη χώρα μας από την Τρίτη 12/02.

Έτσι σύμφωνα με όσα μεταδίδει το meteo.gr η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική πτώσηπου θα ξεκινήσει από τα βόρεια και δυτικά την Τρίτη 12/02 και θα επεκταθεί στη υπόλοιπη χώρα την Τετάρτη 14/02. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζεται η αναμενόμενη πτώση της μέγιστης θερμοκρασίας έως και την Τετάρτη στις 5 μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

20190211_Teemps_table_1

protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.