ΤΟΠΙΚΑ

Έρχονται σούπερ εποχές ξανά για την Μύκονο

Έρχονται σούπερ εποχές ξανά για την Μύκονο
Η επιστροφή των trendy spots στο κέντρο της Μυκόνου

Έλληνας επιχειρηματίας από τους παλιούς fun του αιγαιοπελαγίτικου, κοσμοπολίτικου νησιού έλεγε ότι η επιστροφή σημαντικών διεθνούς φήμης clubs αλλά και εστιατορίων στο κέντρο της Μυκόνου θυμίζει τις super εποχές.

Τα μικρά καταπράσινα σμαράγδια που σχεδιάζει η εγγονή της Λίλυ Σάφρα έλαμπαν στον λαιμό ενός πολύ ωραίου κοριτσιού που λικνιζόταν στους ρυθμούς που έπαιζε ο εξωτικής γοητείας καλογυμνασμένος DJ.

Ο νεαρός άνδρας μού έλεγε ότι στο παρελθόν ερχόταν συχνά τα καλοκαίρια στη Μύκονο για να «ανέβει» στα decks του Cavo Paradiso.

Η Covid-19 τον κράτησε μακριά, αυτό όμως εδώ το καλοκαίρι θα επιστρέψει στη λατρεμένη Mykonos, είτε για να «παίξει» στο Cavo Paradiso είτε (αν τελικά είναι έτοιμο εντελώς) στο Billionaire του Φλάβιο Μπριατόρε που ετοιμάζεται στο κέντρο του Νησιού των Ανέμων.

Ελληνας επιχειρηματίας από τους παλιούς fun του αιγαιοπελαγίτικου, κοσμοπολίτικου νησιού έλεγε ότι η επιστροφή σημαντικών διεθνούς φήμης clubs αλλά και εστιατορίων στο κέντρο της Μυκόνου θυμίζει τις super εποχές, όταν μπροστά στο λιμάνι υπήρχαν οι εμβληματικές Εννέα Μούσες και πιο πάνω το Remezzo. Ο ήλιος αρχίζει να δύει σιγά-σιγά.

Η βραδινή πρόσκληση για φαγητό είναι στο iconic Eden Rock St. Barts και αμέσως μετά για το τελευταίο drink στο Cheval Blanc-St. Barth, το αδελφάκι του αγαπημένου μου hotel στην Courchevel.

Ο Μπερνάρ Αρνό της LVMH μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος για αυτά.

πηγη tovima.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.