ΤΟΠΙΚΑ

Έρχονται νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους: Μόνο με rapid test σε καφέ, εστιατόρια, δημόσιο, εργασία

Έρχονται νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους: Μόνο με rapid test σε καφέ, εστιατόρια, δημόσιο, εργασία
Νέα μέτρα ετοιμάζει η κυβέρνηση για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί και τα οποία είναι πολύ πιθανό να ισχύσουν από το προσεχές φθινόπωρο.

Συγκεκριμένα, μόνο με rapid test κάθε 3 μέρες θα μπορούν οι ανεμβολίαστοι να πηγαίνουν σε καφετέριες, εστιατόρια, δημόσιες υπηρεσίες και επιχειρήσεις σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Σε ότι αφορά τους εργαζομένους, η κυβέρνηση σχεδιάζει να επεκτείνει και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους την απόφαση που πήρε για τους εκπαιδευτικούς. Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα Real news, το προσωπικό θα μπορεί να εισέρχεται στους χώρους εργασίας μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ.

Προτεραιότητα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα δοθεί σε όσους εργάζονται στο λιανεμπόριο, στον επισιτισμό και σε κρατικές υπηρεσίες που συναλλάσσονται με το κοινό. Το κόστος του διαγνωστικού ελέγχου – αν κι εφόσον υπάρχει – θα επιβαρύνει τον ίδιο τον εργαζόμενο, ενώ όποιος δεν προσκομίζει τα απαιτούμενα έγγραφα θα μπαίνει σε αναστολή εργασίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.