ΤΟΠΙΚΑ

Έρχεται βαρυχειμωνιά στις Κυκλάδες – Με κρύο, βροχές και πολλά μποφόρ αποχαιρετούν το 2019 τα νησιά

Έρχεται βαρυχειμωνιά στις Κυκλάδες – Με κρύο, βροχές και πολλά μποφόρ αποχαιρετούν το 2019 τα νησιά

Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη χώρα με χιονιάδες και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που σε κάποιες περιοχές παραπέμπουν σε πολικές συνθήκες. Η «Ζηνοβία» έχει κάνει από την Πέμπτη την εμφάνισή της και με βάση τις μετεωρολογικές προβλέψεις, θα παραμείνει στη χώρα μας τουλάχιστον για τις επόμενες 3 με 4 ημέρες.

Το κύμα κακοκαιρίας θα γίνει αισθητό και στις Κυκλάδες από τις επόμενες ώρες. Συγκεκριμένα από το βράδυ της Παρασκευής η θερμοκρασία θα υποχωρήσει 3 με 4 βαθμούς και το κρύο θα γίνει ιδιαίτερα τσουχτερό.

Το Σάββατο 28/12, η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 9 βαθμούς Κελσίου στα νησιά, η άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως έως και 6 μποφόρ, ενώ γενικότερα, θα επικρατήσουν νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας.

Την Κυριακή 29/12, στις Κυκλάδες αναμένονται βροχές, οι Βοριάδες θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 7 με 9 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Την Δευτέρα 30/12, ο καιρός θα είναι βροχερός, οι θυελλώδεις Βοριάδες θα διατηρηθούν στα 7 με 9 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων, την Κυριακή και την Δευτέρα είναι εξαιρετικά πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα με τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στα νησιά.

Άστατος καιρός αναμένεται και την Τρίτη 31/12με βροχοπτώσεις, σταδιακή εξασθένιση των ανέμων στα 6 με 7 μποφόρ και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.