ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ

Έρχεται κακοκαιρία στις Κυκλάδες

Έρχεται κακοκαιρία στις Κυκλάδες
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το σκηνικό του καιρού στα νησιά των Κυκλάδων και την Κρήτη.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και συγκεκριμένα αναμένονται καταιγίδες στην Κρήτη, τις Κυκλάδες (κυρίως στις νότιες) και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα. Η πρόγνωση του καιρού της ΕΜΥ, αναφέρεται επίσης σε τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6, βαθμιαία τοπικά 7 και στα νότια πελάγη έως 8 μποφόρ. Την ίδια ώρα, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το σκηνικό του καιρού στα νησιά των Κυκλάδων και την Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, στην Κρήτη και βαθμιαία και στις Κυκλάδες (κυρίως τις νότιες). Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα δυτικά και νότια τοπικά 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.