ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Έρχεται κακοκαιρία εξπρές και στις Κυκλάδες

Έρχεται κακοκαιρία εξπρές και στις Κυκλάδες

Θα έχουμε νοτιάδες 8-9 μποφόρ στο Ιόνιο νωρίς το πρωί αύριο. Χρειάζεται προσοχή γιατί στο Ιόνιο θα είναι δύσκολη η κατάσταση. Οι περιοχές που θα δεχτούν τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης αύριο είναι το Ιόνιο, η δυτική και η νότια Πελοπόννησος και τα Δωδεκάνησα. Θα βρέξει και στις υπόλοιπες περιοχές, αλλά τα φαινόμενα δε θα είναι το ίδιο έντονα. Βροχές αναμένονται και στην περιοχή της Αττικής από τις 10 περίπου το βράδυ σήμερα, και τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν αύριο και θα έχουμε ίσως και τοπικές καταιγίδες. Το Σάββατο βελτιώνεται ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας», προσέθεσε.

Βροχερός θα είναι ο καιρός και στην Αθήνα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 1-2 βαθμούς χαμηλότερη.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες θα επηρεάσουν το σύνολο της χώρας μας, με τα φαινόμενα στα κεντρικά και νότια να είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών χαλαζοπτώσεων στα νησιά του Αιγαίου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.