ΤΟΠΙΚΑ

Έρανος για τους σεισμοπαθείς της Αλβανίας από την εκκλησία

Έρανος για τους σεισμοπαθείς της Αλβανίας από την εκκλησία

Η Ιερά Σύνοδος της Καθολικής Ιεραρχίας  της Ελλάδος, συμμετέχει στο πένθος, τη θλίψη και τον πόνο των αδελφών Αλβανών, οι οποίοι τις ημέρες αυτές πενθούν τους νεκρούς των, αναζητούν τους αγνοουμένους των και μετρούν τις πληγές των.

Θέλουμε, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, που αντιμετωπίζει η Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα,από την πρόσφατη οικονομική κρίση, να μην παραλείψουμε  τον καθήκον αγάπης μας και συμπαράστασης μας προς τους σεισμοπαθείς αδελφούς μας.

Προσευχόμαστε για την αιώνια ανάπαυσης της ψυχής των νεκρών, ευχόμαστε σύντομη ανάρρωση στους τραυματισμένους  και συλλυπούμεθα τους αδελφούς μας Αλβανούς που κατοικούν στη Χώρα μας δίνοντας δυναμικό παρόν στις εκκλησιαστικές κοινότητες μας.

Ζητούμε από την Κάριτας Ελλάς να ηγηθεί ενός εράνου αγάπης τη Δεύτερη Κυριακή της Παρουσίας 8 Δεκεμβρίου 2019 σε όλες τις τοπικές κοινότητες της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα, για να συνδράμουμε  τους πληγέντες αδελφούς μας.

Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί, καρπός της χριστιανικής αγάπης και αλληλεγγύηςμας,  θα σταλεί, μέσω  της Κάριτας  Ελλάς, στην Κάριτας της Αλβανίας  ως δείγμα της συμμετοχής στην προσπάθειά τους να επανέρθουν στονκανονικό ρυθμό της ζωής τους.

Για την Καθολική Ιεραρχία της Ελλάδος

+Σεβαστιανός

Αρχιεπίσκοπος των Καθολικών Αθηνών

Πρόεδρος της ΙΣΚΙΕ

+ Νικόλαος καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου

Γραμματέας της ΙΣΚΙΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.