ΤΟΠΙΚΑ

Επτάδα μεταγραφών για την Άνω Μερά

Επτάδα μεταγραφών για την Άνω Μερά

Στην επίσημη ανακοίνωση 7 ποδοσφαιριστών, προχώρησε η Άνω Μερά στο περιθώριο της τέλεσης του αγιασμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Νικόλαος Σαντοριναίος είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τους ποδοσφαιριστές και να συνομιλήσει μαζί τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που ξεκίνησε με την πρόκριση στο Κύπελλο σε βάρος του ΑΟ Σύρου για τους «ανωμερίτες».

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, αναφέρει:

«Ο Α.Σ. Άνω Μερα ανακοινώνει και επίσημα τους νέους ποδοσφαιριστές της ανδρικής του ομαδος για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Θεοφανης Ζάρκος, Ιωάννης Ραΐσης, Παύλος Χουσελας, Στράτης Σαλταμαρας, Βασίλης Κουντουράς, Γεωργιος Καραΐνδρος και Θεόδωρος Παπαδακης. Καλή ποδοσφαιρική σεζόν με πολλές επιτυχίες!!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.