ΤΟΠΙΚΑ

Επτά συλλήψεις για παρεμπόριο στη Μύκονο

Επτά συλλήψεις για παρεμπόριο στη Μύκονο
Οι δράστες κατείχαν μεγάλο αριθμό απομιμητικών προϊόντων τα οποία θα διέθεταν προς πώληση σε παραλίες του νησιού

Συνελήφθησαν χθες (26 Ιουλίου 2018) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου σε συνεργασία με προσωπικό του Λιμεναρχείου, επτά αλλοδαποί ηλικίας από 32 έως 45 ετών κατηγορούμενοι για κατοχή προϊόντων απομίμησης με σκοπό το εμπόριο.

Ειδικότερα, χθες το πρωί στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου διακριβώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι σε κατείχαν επιμελώς κρυμμένα σε «καβάτζες» υπαίθρια σημεία γύρω από κατοικίες όπου διέμεναν προϊόντα αντιγραφής γνήσιων εμπορικών σημάτων γνωστών εταιριών, καθώς και άλλα βιομηχανικά είδη, τα οποία σκόπευαν να διαθέσουν προς πώληση σε επισκέπτες-τουρίστες του νησιού.
Κατασχέθηκαν συνολικά -6.895- τεμάχια παρεμπορίου (τσάντες, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, ρολόγια χειρός, καπέλα κ.α.)

cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.