ΤΟΠΙΚΑ

Επόμενος σταθμός Σαντορίνη για τον Φίλιππο Φόρτωμα

Επόμενος σταθμός Σαντορίνη για τον Φίλιππο Φόρτωμα

Η Σαντορίνη ήταν ο επόμενος σταθμός του Φίλιππου Φόρτωμα στο οδοιπορικό του στις Κυκλάδες λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Η αποδοχή στο πρόσωπο του Τηνιακού υποψηφίου είναι μεγάλη και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς από την κινητοποίηση που επικρατεί σε κάθε σημείο που επισκέπτεται.

«Με αμείωτη ένταση συνεχίζω το οδοιπορικό στα νησιά με τωρινή στάση τη Σαντορίνη όπου είχα κατ ιδίαν συναντήσεις με στελέχη του νομου, εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, ενώ είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ αρκετές περιοχές και να συνομιλήσω με εκατοντάδες πολίτες και μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Θήρας για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Η Σαντορίνη σε πρώτο πλάνο!
#mazigiatiskyklades #ffortomas #nd #axizoume_kalytera #santorini» θα γράψει χαρακτηριστικά στο διαδίκτυο.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.