ΤΟΠΙΚΑ

Εποχικοί Ταμίες -Πωλητές-τριες θα προσληφθούν στον αερολιμένα της Μυκόνου.Δείτε τι απαιτείται για τις θέσεις

Εποχικοί Ταμίες -Πωλητές-τριες θα προσληφθούν στον αερολιμένα της Μυκόνου.Δείτε τι απαιτείται για τις θέσεις

Η εταιρεία Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών A.E., θυγατρική του Ομίλου Avolta, η οποία δραστηριοποιείται από το 1979 στο λιανικό εμπόριο και διαθέτει καταστήματα σε 50 σημεία (αεροδρόμια, λιμάνια, μεθοριακούς σταθμούς) σε όλη την Ελλάδα, στα πλαίσια περαιτέρω ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της για την σεζόν 2024, ζητά να στελεχώσει τα καταστήματα της Μυκόνου (Αερολιμένα και Λιμένα) με: Εποχικούς Ταμίες / Πωλητές-τριες.

*Αναγκαία η προϋπηρεσία στη πώληση και η άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας!

*Δεν παρέχεται διαμονή

Προσφέρονται:

8ωρη απασχόληση / Πενθήμερη Εργασία/ Ανταγωνιστικές αποδοχές / Άριστες συνθήκες εργασίας / Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης / Συνεχής εκπαίδευση/ Εργασία σε διεθνές περιβάλλον/ Bonus Παραγωγικότητας βάση επίτευξης στόχου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στοnkoutsiviti@dutyfreeshops.gr ή να επικοινωνήσουν στο τηλ. Επικοινωνίας 6937350445.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.