ΤΟΠΙΚΑ

Επιβάτης άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π

Επιβάτης άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π

Την τελευταία πνοή μέσα στο πλοίο “Θεολόγος Π” άφησε ένας 76χρονος επιβάτης κατά τη διάρκεια ταξιδιού από την Άνδρο προς την Τήνο.

Συγκεκριμένα ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Τήνου, ότι 76χρονος ημεδαπός επιβάτης του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου “ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π” Ν.Π.11479, υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο εντός του πλοίου και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Το εν λόγω πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι Γαυρίου Άνδρου προς την Τήνο. Μετά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Τήνου, ο 76χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Τήνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Τήνου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.