ΤΟΠΙΚΑ

Επιτέλους έχει πρόεδρο η Άνω Μερά που φέρνει αποτελέσματα

Επιτέλους έχει πρόεδρο η Άνω Μερά που φέρνει αποτελέσματα
Διαβάστε πως ένα πρόβλημα στην κοινότητα με την βοήθεια του προέδρου της ΔΕΥΑΜ βρήκε λύση

Για χρόνια υπήρχε το μόνιμο παράπονο ντόπιων και επισκεπτών για τα νερά που έτρεχαν μέσα σε χαντάκι ομβρίων υδάτων  πίσω από το μοναστήρι στην Άνω Μερά.

Όχι μόνο ένα άσχημο θέαμα  αλλά και επικίνδυνο για την δημόσια υγεία καθώς  μυρωδιές ήταν ανυπόφορες   για ντόπιους κατοίκους και επισκέπτες αλλά και τις επιχειρήσεις…

Η νέα πρόεδρος της κοινότητας Ειρήνη Ζουγανέλη  ασχολήθηκε επισταμένα με το θέμα για σχεδόν δυο μήνες  ,πηγαίνοντας επανειλημμένα εκεί που  άρχιζε το πρόβλημα.

Κινητοποίησε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες ,και μετά από πίεση βρέθηκε από που προέρχεται το θέμα  και λύθηκε χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

Συνεργάστηκε άψογα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Φραντζέσκο Βιγλιάρη.

Η ίδια σε τοποθέτηση της τονίζει σχετικά:

«Ήταν ένα πρόβλημα  που αισθανόμουν ντροπή για αυτό που συνέβαινε.Απολύτως δικαιολογημένα τα παράπονα των δημοτών.Ευτυχώς πιστεύω ότι το θέμα πλέον λύθηκε και  δεν θα μας απασχολήσει πάλι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ κ.Βιγλιάρη για την βοήθεια που μου πρόσφερε .Αυτό σημαίνει καλή ομάδα και καλοί συνεργάτες.Τελειώνοντας ,τονίζω ότι πρέπει εμείς οι ίδιοι να έχουμε παιδεία και σεβασμό στον συνάνθρωπο μας και στο περιβάλλον».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.