ΤΟΠΙΚΑ

Επιστρέφει το “Άνεμος” στις Δυτικές Κυκλάδες και το χειμώνα

Επιστρέφει το “Άνεμος” στις Δυτικές Κυκλάδες και το χειμώνα

Η AEGEAN SEA LINES ανταποκρινόμενη για μια ακόμα φορά στις απαιτήσεις των κατοίκων των νησιών, ανακοινώνει την επανέναρξη των δρομολογίων της από 21 Δεκεμβρίου 2023 με το πλοίο F/B ANEMOS.

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των νησιών, με κοινωνική ευθύνη και σε βάρος των οικονομικών αποτελεσμάτων της, η εταιρεία επέλεξε αναχωρήσεις από Πειραιά κάθε ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ ώστε σε συνδυασμό με τα δρομολόγια του άλλου πλοίου της γραμμής να υπάρχει καθημερινή συγκοινωνία από και προς ΠΕΙΡΑΙΑ για τους νησιώτες μας.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ικανοποιείται σε σημαντικό βαθμό το αίτημα της τοπικής κοινωνίας των Δυτικών Κυκλάδων για καθημερινή συγκοινωνία κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.