ΤΟΠΙΚΑ

Επιστρέφει στην ενδοκυκλαδική γραμμή το Άρτεμις

Επιστρέφει στην ενδοκυκλαδική γραμμή το Άρτεμις

Στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια επιστρέφει το πλοίο Άρτεμις προσεχώς.

Το πλοίο το οποίο εξυπηρέτησε την ενδοκυκλαδική γραμμή για πολλά χρόνια με συνέπεια και αγαπήθηκε από τους κυκλαδίτες, θα αντικαταστήσει το Hellenic Highspeed για την ετήσια ακινησία του.

Το Άρτεμις θα παραμείνει στις ενδοκυκλαδικές συγκοινωνίες από 2 έως 29 Φεβρουαρίου, ωστόσο, εκφράζονται πιθανότητες να διατηρηθεί στη γραμμή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μετά την ολοκλήρωση των επιλογών των πλοίων για τις άγονες γραμμές.

Η ναυτιλιακή εταιρεία του Άρτεμις, Hellenic Sea Ways, έχει υπογράψει σύμβαση με το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για την εκτέλεση δρομολογίων στην ενδοκυκλαδική γραμμή, μέχρι και 31 Οκτωβρίου του 2024.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.