ΤΟΠΙΚΑ

Επιστρέφει στη Μύκονο η Etihad Airways .Nέα καλοκαιρινά δρομολόγια

Επιστρέφει στη Μύκονο η Etihad Airways .Nέα καλοκαιρινά δρομολόγια

Το θερινό της πρόγραμμα για το 2023 ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Etihad Airways.

Η Μύκονος επιστρέφει στo πτητικό πρόγραμα της αεροπορικής καθώς και η νέα σύνδεση Αμπού Ντάμπι-Λισαβόνα θα κάνει το ντεμπούτο της το 2023.

Εκτός από την εισαγωγή πτήσεων προς τη Λισαβόνα, η Etihad Airways θα επιστρέψει στη Μάλαγα στην ισπανική Costa del Sol.

Ειδικότερα, το δρομολόγιο προς Μύκονο θα πραγματοποιείται 2 δορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, από τις 16 Ιουνίου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε πτήσεις προς την Πορτογαλία για πρώτη φορά και παρέχουμε στους επισκέπτες μας βολικές ταξιδιωτικές επιλογές σε έναν από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς για το 2023», δήλωσε ο Antonoaldo Neves, Διευθύνων Σύμβουλος της Etihad Airways .

Με την προσθήκη των προορισμών αυτών, η Etihad Airways θα προσφέρει αυτό το καλοκαίρι συνολικά 160 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 21 προορισμούς στην Ευρώπη, ανεβάζοντας το σύνολο των θέσεων κατά 20% έναντι του 2022.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.