ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Επιστρέφει οριστικά στην «αγαπημένη» του ενδοκυκλαδική γραμμή το Aqua Jewel

Επιστρέφει οριστικά στην «αγαπημένη» του ενδοκυκλαδική γραμμή το Aqua Jewel

Το ΕΓ/ΟΓ Aqua Jewel ολοκλήρωσε επιτυχώς στα τέλη τουπροηγούμενου μήνα τη ναύλωσή του στις πορτογαλικές Αζόρες και όπως γράφτηκε σεπροηγούμενα ρεπορτάζ, επέστρεψε στην Ελλάδα για την ετήσια συντήρησή του.

Επισημοποιήθηκε, ότι το πλοίο θα επιστρέψει στην «αγαπημένη» του ενδοκυκλαδική γραμμή, σενάριο που από την πρώτη στιγμή ήταν το πλέον πιθανό. Η πλοιοκτήτρια εταιρία, Sea Jets, προσανατολίζεται στην αντικατάσταση του ταχύπλοου Andros Jet το οποίο εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή από τον περασμένο Μάιο, με το συμβατικό Aqua Jewel ενόψει της επερχόμενης χειμερινής περιόδου.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης και επισκευής, το Aqua Jewel θα επαναδρομολογηθεί στις Κυκλάδες, με κεντρική του βάση την Σύρο, ενώ ημερολογιακά, η πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής θεωρείται η 1η Νοεμβρίου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.