ΤΟΠΙΚΑ

Επιστρέφει από την Μεγάλη Τετάρτη στη γραμμή της Μυκόνου το Worldchampion Jet

Επιστρέφει από την Μεγάλη Τετάρτη στη γραμμή της Μυκόνου το Worldchampion Jet

Επιστρέφει στα δρομολόγια το ταχύπλοοWorldchampion Jet της εταιρείας Sea Jets, το οποίο την περίοδο του Πάσχα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του.

Συγκεκριμένα, από τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίουτο Worldchampion Jet θα ξεκινήσει καθημερινά πρωινά δρομολόγια στη γραμμή Πειραιά – Σύρου – Μυκόνου – Νάξου – Θήρας – Ίου και επιστροφή.

Σύμφωνα με το ηλεκτρονικό πρόγραμμα κρατήσεων η συγκεκριμένη γραμμή θα διατηρηθεί και μετά την περίοδο του Πάσχα με καθημερινά δρομολόγια, σηματοδοτώντας την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου.

Επιπρόσθετα, αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην εσωτερική διασύνδεση μεγάλων νησιών του νομού Κυκλάδων, η οποία, ειδικά τη φετινή χειμερινή περίοδο υπήρξε ανεπαρκέστατη λόγω έλλειψης δρομολογίων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.