ΤΟΠΙΚΑ

Επισκευή Οδικού Δικτύου Χερσαίας Ζώνης Λιμένα, Παλαιός Λιμένας Μυκόνου»

Επισκευή Οδικού Δικτύου Χερσαίας Ζώνης Λιμένα, Παλαιός Λιμένας Μυκόνου»

Στα πλαίσια της έναρξης κατασκευής του έργου: «Επισκευή Οδικού Δικτύου Χερσαίας Ζώνης Λιμένα, Παλαιός Λιμένας Μυκόνου» θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες και επισκέπτες του παλαιού λιμένα Μυκόνου ότι θα εφαρμοστούν για μικρό χρονικό διάστημα κάποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από Δευτέρα 31/10/2022, οι οποίες περιγράφονται παρακάτω:

  1. Διακόπτεται η είσοδος και έξοδος καθώς και στάση και στάθμευση ΙΧ  στο χώρο στάθμευσης παραπλεύρως του προσήνεμου μώλου στον παλαιό λιμένα Μυκόνου, όπως εμφαίνεται παρακάτω (Χώρος Α)
  2. Επιτρέπεται στους χρήστες του λιμένα να σταθμεύσουν το όχημά τους στο κυκλικό χώρο στάθμευσης παραπλεύρως του αστυνομικού τμήματος Μυκόνου. Η έξοδος όμως θα εκτελείται ΜΟΝΟ από το σημείο εισόδου στο κυκλικό χώρο στάθμευσης, όπως εμφαίνεται παρακάτω (Χώρος Β)
  3. Τα λεωφορεία εξυπηρέτησης κρουαζιέρας καθώς και κάθε άλλο όχημα εξυπηρέτησης των χρήσεων του λιμένα (βλ. Λιμεναρχείου, ΔΛΤΜ, ασθενοφόρο, πυροσβεστική, πετρέλευση κλπ) η πρόσβαση θα εκτελείται διαμέσου της ράμπας παραπλεύρως του φυλακίου Λιμεναρχείου, όπως εμφαίνεται παρακάτω (Χώρος Γ)

 

Με εκτίμηση,

Για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.