ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Επίσκεψη στο Γ.Ν Έλενα Βενιζέλου

Επίσκεψη στο Γ.Ν Έλενα Βενιζέλου
Η κοινωνική ευαισθησία και η στήριξη των εργαζομένων στις δομές υγείας είναι από τις θεμελιώδεις αρχές της Νέας Δημοκρατίας

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 στην Αθήνα, κλιμάκιο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τους: Μονογυιού Κατερίνα Βουλευτή Κυκλάδων, Ακτύπη Διονύση Βουλευτή Ζακύνθου και Κρητικό ΝεοκλήΒουλευτή Λακωνίας επισκέφτηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου. Οι βουλευτές της ΝΔ είχαν διαδοχικές συναντήσεις και συζητήσεις με τη διοίκηση, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου, αλλά και τη δυνατότητα να καταγράψουν οι ίδιοι την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν όλοι οι εργαζόμενοι, οι ασθενείς και οι οικογένειές τους. Επισκέφτηκαν τις περισσότερες δομές και ειδικές υπηρεσίες του Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου όπως: Κέντρο Μαστού, Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Κέντρο Ελέγχου Αποβολών, Μονάδα Αναμονής Παιδιού και ενημερώθηκαν για τις σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Ειδικά κατά την παραμονή των βουλευτών στη Μονάδα Αναμονής Παιδιού διαπίστωσαν τον εξαιρετικό επαγγελματισμό του προσωπικού σε αυτή την ιδιαίτερη δομή του νοσοκομείου που εκτός από την ιατρική επίβλεψη υγείας των νεογνών έχει σαν στόχο τα παιδιά γρήγορα να τοποθετούνται σε οικογένειες έτσι ώστε να μεγαλώνουν σε ένα ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον. Η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού και οι δύο γιατροί βουλευτές Ακτύπης Διονύσης και Κρητικός Νεοκλής χαρακτήρισαν πολύ σοβαρά τα προβλήματα του νοσοκομείου και τόνισαν ότι αν δεν υπήρχε η άοκνη προσπάθεια και η επαγγελματική συνείδηση όλων των εργαζομένων τα προβλήματα λειτουργίας του νοσοκομείου θα ήταν μεγαλύτερα. Επεσήμαναν δε ότι το Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου εξυπηρετεί ένα μεγάλο αριθμό γυναικών και νεογνών από την Αθήνα αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Οι τρεις βουλευτές έδωσαν συγχαρητήρια σε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Θα θέσουν άμεσα όλα τα προβλήματα και τις ελλείψεις στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και χαρακτήρισαν ως πρώτη προτεραιότητα την ενίσχυση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όλων των δομών του νοσοκομείου.

Δήλωσαν δε ότι για τη Νέα Δημοκρατία η κοινωνική ευαισθησία και η στήριξη των εργαζομένων στις δομές υγείας και φροντίδας των πολιτών είναι από τις θεμελιώδεις αρχές της.

  

Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.