ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη στην Άνδρο της 1ης Ομάδας Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου

Επίσκεψη στην Άνδρο της 1ης Ομάδας Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου

Στο πλαίσιο Προσκοπικού Προγράμματος, η 1η Ομάδα Ναυτοπροσκόπων Μυκόνου επισκέφτηκε το νησί της Άνδρου το Σάββατο 31/10 και την Κυριακή 01/11 και φιλοξενήθηκε στην Λέσχη Ανδρίων.  Στόχος της επίσκεψης ήταν τόσο η εκπαίδευσή τους αλλά και η επίδειξη της ιδέας και των δράσεων του Προσκοπισμού στα παιδιά της Άνδρου.

Παράλληλα, σε θερμό κλίμα, έγιναν συναντήσεις στελεχών της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Κυκλάδων με φορείς του νησιού, με σκοπό την επανίδρυση του Προσκοπισμού της Άνδρου.

Η συνάντηση των ενδιαφερομένων, πραγματοποιήθηκε με το βοηθό Περιφερειακό Έφορο Προσκόπων Κυκλάδων κο Γιώργο Σταμούλη στην Λέσχη Ανδρίων (Χώρα) όπου και συζητήθηκε η οργάνωση της όλης προσπάθειας.  Στην συνάντηση παρευρέθηκαν πρώην Πρόσκοποι και Οδηγοί της Άνδρου, φιλοπρόσκοποι, ενδιαφερόμενοι, ο Έπαρχος Άνδρου κος Λάσκαρης και ο Πρόεδρος της Λέσχης Ανδρίων κος Κοκκίνης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.