ΤΟΠΙΚΑ

Επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση της Qatar Airways ο δήμαρχος

Επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση της Qatar Airways ο δήμαρχος
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ QATAR AIRWAYS ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΤΟ 2019

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ  ΠΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ QATAR AIRWAYS ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΤΟ 2019

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, θέτοντας πάντα σε προτεραιότητα την ενίσχυση της προσπάθειας για το άνοιγμα νέων αγορών , παρευρέθηκε ως επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση της Qatar Airways στα πλαίσια έναρξης των απευθείας πτήσεων Ντόχα– Μύκονος για το 2019.

Συγκεκριμένα, στις 22 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της πρώτης απευθείας πτήσης από τη Ντόχα στο Αεροδρόμιο της Μυκόνου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τη φετινή περίοδο οι πτήσεις της εταιρείας λόγω ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης για τη Μύκον αυξήθηκαν  σε πέντε την εβδομάδα από τέσσερις που ήταν την προηγούμενη χρονιά.

Παράλληλα, όσον αφορά τις κρατήσεις η εταιρεία ανέφερε πως υπάρχει ήδη πληρότητα της τάξεως του 85% στις πτήσεις για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο με σταθερή αύξηση στις πωλήσεις.

Μετά την υποδοχή του πρώτου αεροσκάφους και στα πλαίσια έναρξης των θερινών πτήσεων για τη Μύκονο, η Qatar Airways διοργάνωσε επίσημη εκδήλωση όπου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η κα. Theresa Cissel, Γενική Διευθύντρια της εταιρείας για Ελλάδα & Κύπρο, ο κ. Alexander Zinell, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της FraportGreece. Το Δήμο Μυκόνου εκπροσώπησε μαζί με το Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κωνσταντίνο Κουκά η δημοτική σύμβουλος κα. Τόνια Ανδρονίκου.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.