ΤΟΠΙΚΑ

Επικός ΑΟ Μυκόνου: Παρουσίασε play ίδιο με του Καλάθη και έκανε λόγο για… αντιγραφή Πιτίνο (vid)

Επικός ΑΟ Μυκόνου: Παρουσίασε play ίδιο με του Καλάθη και έκανε λόγο για… αντιγραφή Πιτίνο (vid)
Φοβερό βίντεο από την ομάδα μπάσκετ της Μυκόνου με δικό της play που ήταν ίδιο με αυτό του Παναθηναϊκού που έφερε το τρίποντο χθες στη Μόσχα

Οι άνθρωποι του ΑΟ Μυκόνου έβαλαν τις δύο φάσεις μαζί για να δείξουν πόσο πολύ έμοιαζαν τα δύο play. Δηλαδή αυτό του Παναθηναϊκού χθες στη Μόσχα, που έβγαλε ανενόχλητο τρίποντο στον Καλάθη, ο οποίος σκόραρε και έστειλε το ματς στην παράταση και ένα δικό τους σε ματς με τον Άρη Σύρου που έβγαλε ξεμαρκάριστο παίκτη για τρίποντο.

Μάλιστα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, με μεγάλη δόση χιούμορ: «Εάν υποψιαστούμε ότι μας αντιγράφετε θα σταματήσουμε να μεταδίδουμε τους αγώνες μας», ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και τον Ρικ Πιτίνο.

Δείτε το καταπληκτικό βίντεο:

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.