ΤΟΠΙΚΑ

Επιχορηγήσεις ξενοδοχείων σε Μύκονο και Θάσο

Επιχορηγήσεις ξενοδοχείων σε Μύκονο και Θάσο

Εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς τα επενδυτικά σχέδια δύο ξενοδοχείων στη Μύκονο και στη Θάσο.

Αναλυτικά, το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ενέκρινε το  επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης ΩΚΕΑΝΙΔΑ Α.Ε., που αναφέρεται στον εκσυγχρονισμό ολοκληρωμένης μορφής του ξενοδοχείου IMPERIAL, κατηγορίας 5 αστέρων στη Μύκονο, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 6.498.900,65 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 6.368.184,69 ευρώ.

Παράλληλα, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης Ξενοδοχείο Αρχέλαος, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου επιπλωμένων διαμερισμάτων 4 αστέρων στη Θάσο, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.853.091,92  ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.776.754,07 ευρώ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.