ΤΟΠΙΚΑ

Eπιχειρηματίας κατέβασε μπουλντόζα στην παραλία στο Αγράρι – Δείτε βίντεο

Eπιχειρηματίας κατέβασε μπουλντόζα στην παραλία στο Αγράρι – Δείτε βίντεο

Θλιβερές εικόνες στη Μύκονο  με σκαπτικό μηχάνημα να αναδιαμορφώνει την μικρή αμμώδη παραλία στο Αγράρι

Με περίσσιο θράσος ο επιχειρηματίας που διατηρεί πολυκατάστημα στη χώρα Μυκόνου,  κατέβασε ολόκληρο σκαπτικό μηχάνημα και μια στρατιά από αλλοδαπούς εργάτες προκειμένου να αναδιαμορφώσει την παραλία… σύμφωνα με τα γούστα του.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, το σκαπτικό μηχάνημα βρίσκεται σχεδόν μέσα στο θαλασσινό νερό και αλλάζει την διαμόρφωση της παραλίας. Επιπλέον φαίνεται ότι έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος της παραλίας οι βάσεις για να μπουν τα ομπρελοκαθίσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  το συγκεκριμένο κομμάτι της παραλίας στο Αγράρι ήταν μέσα στη λίστα με τα δημοπρατούμενα τμήματα αιγιαλού και παραλίας και με αυτό το τρόπο κατάφερε να την εκμισθώσει ο επιχειρηματίας.

Δείτε βίντεο:

Μύκονος: Eπιχειρηματίας κατέβασε μπουλντόζα στην παραλία, για να την κάνει πριβέ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.