ΤΟΠΙΚΑ

Έπεσε θύμα ληστείας η Μαρίνα Πατούλη στη Μύκονο

Έπεσε θύμα ληστείας η Μαρίνα Πατούλη στη Μύκονο

H Μαρίνα Πατούλη έπεσε θύμα ληστείας επιστρέφοντας από τη βραδινή της έξοδο στη Μύκονο, είδε το σπίτι της να έχει «ανοιχτεί» και να απουσιάζουν διάφορα χρυσαφικά και χρήματα.

Η κλοπή στο σπίτι της έγινε το βράδυ του Σαββάτου, περίπου στις 23:00, όταν η ίδια απουσίαζε. Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Πατούλη έκανε τη βόλτα της στο νησί μαζί με φιλικά της πρόσωπα όταν οι «ποντικοί» – πιθανότατα πρόκειται για μέλη σπείρας Αλβανών που έχουν ρημάξει το νησί των Ανέμων- βρήκαν τον τρόπο να εισβάλλουν στην οικεία της από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

  • Κατάφεραν, μάλιστα, να εντοπίσουν το σημείο όπου είχε κρύψει τα χρυσαφικά της, μαζί με μετρητά.

«Πρόκειται για χρυσαφικά και κοσμήματα από τον γάμο μου», ανέφερε η ίδια μιλώντας στο protothema. «Τα χρήματα που μου απέσπασαν προορίζονταν για τις αμοιβές εργατών που είχαν αναλάβει κάποιες εργασίες ανακαίνισης», πρόσθεσε.

Συγκεκριμένα τα μέλη της σπείρας απέσπασαν χρυσαφικά αξίας 3.900 ευρώ και χρηματικό ποσό ύψους 8.500 ευρώ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.