ΤΟΠΙΚΑ

Επεκτείνονται οι πτήσεις αεροπορικών εταιρειών των Αραβικών χωρών προς την Μύκονο

Επεκτείνονται οι πτήσεις αεροπορικών εταιρειών των Αραβικών χωρών προς την  Μύκονο
Την πρόθεση να επεκτείνουν την περίοδο πτήσεων τους το φετινό καλοκαίρι, εξέφρασαν υψηλόβαθμα στελέχη κορυφαίων αεροπορικών εταιρειών των Αραβικών χωρών, στο πλαίσιο των Β2Β συναντήσεων που πραγματοποιούνται μέσω του προγράμματος Mykonos.Promo, MykonosBest.eu και SantoriniBest.eu, σε Σαουδική Αραβία και  Μπαχρέιν..
Η ομάδα του προγράμματος με επικεφαλής τον Ambassador Mykonos Promo – HACC New York, Mykonos based και αντιπρόσωπο της εταιρείας συμβούλων Δήμων και Κοινοτήτων, MTC Group, κ. Κώστα Σκαγιά, συναντήθηκε με τον κ. Fadhel Darwish Hussain, ανώτατο στέλεχος πωλήσεων της Saudia, την κα Zeina, country manager και τον κ. Hussain Abbas Ali, διευθυντή πωλήσεων της Gulf Air καθώς και τον κ. Suneer Mohammed Ali, εμπορικό υπεύθυνο της Emirates.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, συζητήθηκε η περσινή απόδοση των πτήσεων προς Μύκονο και Σαντορίνη, για τις οποίες δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι. Τόσο η Saudia, η Gulf Air όσο και η Emirates μέσω της θυγατρικής της, FlyDubai ανακοίνωσαν στην ομάδα του προγράμματος την πρόθεσή τους να επεκτείνουν την περίοδο πτήσεων από δύο μήνες, που ήταν το 2022, σε τέσσερις για το 2023, ξεκινώντας από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο.
Πηγή: newmoney.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.