ΤΟΠΙΚΑ

Επεκτείνεται το πρόγραμμα εκμίσθωσης κατοικιών από το Δήμο Μυκόνου.

Επεκτείνεται το πρόγραμμα εκμίσθωσης  κατοικιών από το Δήμο Μυκόνου.
Βερώνης και Αποστόλου από την αντιπολίτευση του Δήμου καταψήφισαν το πρόγραμμα εκμίσθωσης κατοικιών για τους δημοσίους υπαλλήλους

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μυκόνου με συντριπτική πλειοψηφία 19 από τους 21 παρόντες (και εξαίρεση τους κ.κ Βερώνη και Απόστολου που το καταψήφισαν) υπερψήφισε την πρόταση του Δημάρχου κ Κουκά να εκμισθωθούν επιπλέον καταλύματα για τη φιλοξενία μέχρι και 125 δημοσίων υπαλλήλων με πόρους του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή η δυνατότητα θεσμοθετήθηκε από το 2017 μετά τη σχετική πρωτοβουλία του Δήμου Μυκόνου και ότι ήδη την προηγούμενη χρόνια εκμισθώθηκε ο πρώτος δημοτικός κοιτώνας που φιλοξενεί μέχρι και σήμερα δημόσιους υπαλλήλους του νησιού.
Το συγκεκριμένο μέτρο λειτουργεί ως ουσιαστικό κίνητρο για στελέχη σωμάτων ασφαλείας, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και εκπαιδευτικούς ώστε να έρθουν και να υπηρετήσουν στο νησί μας και να μειωθεί το πρόβλημα της υποστελέχωσης των δημοσίων υπηρεσιών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.