BUSINESS

Επανέρχεται η σύνδεση της Μυκόνου με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Επανέρχεται η σύνδεση της Μυκόνου με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Επανέρχεται η σύνδεση της Μυκόνου με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Σάββατο, αρχής γενομένης από τις 11 Σεπτεμβρίου.
Πρόκειται για την προέκταση των δρομολογίων των πλοίων Blue Star Myconos και Blue Star Chios που ταξιδεύουν στη γραμμή Πειραιά – Σύρου – Μυκόνου – Ικαρίας – Σάμου – Βορείου Αιγαίου – Καβάλας και Θεσσαλονίκης.

Η σύνδεση των δύο νησιών των Κυκλάδων με την συμπρωτεύουσα θα γίνεται κάθε Σάββατο. Το δρομολόγιο ξεκινάει την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 18:50 από τον Πειραιά με προγραμματισμένη άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 18:10 του Σαββάτου.

Το πρώτο δρομολόγιο θα εκτελεστεί από το Blue Star Chios, ενώ από τα μέσα Σεπτεμβρίου τη γραμμή θα αναλάβει το Blue Star Myconos.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.