ΤΟΠΙΚΑ

Επανέρχεται η κανονικότητα πλέον στη χώρα εκτός από την οικονομία και στην Ιστορία μας

Επανέρχεται η κανονικότητα πλέον στη χώρα εκτός από την οικονομία και στην Ιστορία μας
Η Κατερίνα Μονογυιού στέλνει το μήνυμα της λίγες μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία

Λίγες μέρες πριν το πρώτο κουδούνι και τον αγιασμό στα σχολεία, το Υπουργείο Παιδείας και η Υπουργός Νίκη Κεραμέως, επαναφέρει τον ορισμό των σημαιοφόρων στις εθνικές εορτές με βάση τις επιδόσεις τους και όχι με κλήρωση. Επανέρχονται στα βιβλία της Ιστορίας ο Παύλος Μελάς, οι Μακεδονομάχοι και η Γενοκτονία των Ποντίων που είχαν αφαιρεθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.
Επανέρχεται πλέον η κανονικότητα στη χώρα μας εκτός από την οικονομία και την ζωή των Ελλήνων και στην ιστορία και τα έθιμά της.

Κραυγές και βολές από πρώην υπουργούς και πολιτικούς κατά της νέας υπουργού Παιδείας είναι επιεικώς γραφικές. Οι στρεβλώσεις της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να διορθωθούν άμεσα γιατί διακυβεύεται η γνώση και η επιμόρφωση των αυριανών πολιτών που είναι το μέλλον της Ελλάδας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.