ΤΟΠΙΚΑ

Επανεκλογή και των τεσσάρων βουλευτών στις Κυκλάδες – Τρεις έδρες η ΝΔ και μία ο ΣΥΡΙΖΑ

Επανεκλογή και των τεσσάρων βουλευτών στις Κυκλάδες – Τρεις έδρες η ΝΔ και μία ο ΣΥΡΙΖΑ

Οι τέσσερις βουλευτές Κυκλάδων της περιόδου 2019 – 2023, εξελέγησαν και πάλι στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαϊου.

Από τη Νέα Δημοκρατία, οι Γιάννης Βρούτσης, Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππος Φόρτωμας ήταν κατά σειρά οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι οι οποίοι εκλέγονται και πάλι βουλευτές Κυκλάδων, μιας και το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τρεις έδρες στο νομό, με τους πολίτες των νησιών να εμπιστεύονται τα ίδια πρόσωπα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παρότι συνετρίβη στις Κυκλάδες, κερδίζει μία βουλευτική έδρα την οποία καταλαμβάνει ο Νίκος Συρμαλένιος, μετά από σκληρή μάχη με τον Γιώργο Μαραγκό.

Το ΠΑΣΟΚ και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα που έλαβαν μέρος στις εκλογές, δεν κερδίζουν βουλευτική έδρα. Πρώτος στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Βλασερός.

Όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν επαναληπτικές εκλογές τον Ιούνιο. Οπότε, θα οριστεί προσωρινή Βουλή και θα διαλύσει μετά από 48 ώρες. Οι επόμενες βουλευτικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν με λίστα και όχι με σταυρό προτίμησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

Συρμαλένιος

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.