ΤΟΠΙΚΑ

Επαναλειτουργεί κανονικά το Κατάστημα της Alpha Bank στη Μύκονο

Επαναλειτουργεί κανονικά το Κατάστημα της Alpha Bank στη Μύκονο

Προληπτική αναστολή λειτουργίας την Τρίτη λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19.Πλήρης έλεγχος και απολύμανση του Καταστήματος – Αρνητικοί στο σύνολό τους για Covid-19 οι υπόλοιποι Υπάλληλοι.
Κανονικά λειτουργεί από χθες το Κατάστημα της Alpha Bank επί της Δημοτικής Οδού Χώρας – Αεροδρομίου στη Μύκονο, η λειτουργία του οποίου είχε ανασταλεί προληπτικά για 24 ώρες λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19 σε άτομο που εργάζεται στο Κατάστημα.

Αμέσως μόλις επιβεβαιώθηκε το κρούσμα, η Τράπεζα έθεσε σε εφαρμογή τα προβλεπόμενα από το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και τις κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ και προχώρησε σε:Γενική απολύμανση του Καταστήματος την Τρίτη 18 Αυγούστου
Διενέργεια μοριακού τεστ για Covid-19 σε όλους τους Υπαλλήλους του συγκεκριμένου Καταστήματος, οι οποίοι βρέθηκαν στο σύνολό τους αρνητικοί.

Για προληπτικούς και μόνον λόγους, οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν κατ’ οίκον για επτά ημέρες ενώ το Κατάστημα επαναλειτουργεί με Προσωπικό της Τράπεζας από άλλα Καταστήματα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Με κύρια προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια του Προσωπικού και των Πελατών της, η Alpha Bank τηρεί αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση της Οικονομίας και των συναλλασομένων με την Τράπεζα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.