ΤΟΠΙΚΑ

Επαφές,συνεργασίες ανταλλαγή απόψεων και χτίσιμο του μέλλοντος της Μυκόνου

Επαφές,συνεργασίες ανταλλαγή απόψεων και χτίσιμο του μέλλοντος της Μυκόνου
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς είχε μπαράζ επαφών κατά την επίσκεψη του σε συνέδριο στην Κρήτη

Είναι γνωστό ότι ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς δεν χάνει χρόνο και σε όλα τα ταμπλό στοχεύει ώστε να έχει τις καλύτερες επαφές, σχέσεις και ενημέρωση τόσο για τις εξελίξεις αλλά κυρίως για τα θέματα που αφορούν το νησί της Μυκόνου.Στο πλαίσιο της συμμετοχής του σε συνέδριο στην Κρήτη, ξεχώρισαν οι επαφές του στο υψηλό επίπεδο.

Τόνισε ο δήμαρχος για το φόρουμ που έλαβε μέρος:

«Δεν σταματώ να εκπλήσσομαι με το πόσο μπορούμε να εμβαθύνουμε & να διευρύνουμε τις σχέσεις μας με τη γειτονική Αλβανία.

Συζητήσαμε και συμφωνήσαμε με την δραστήρια Υφυπουργό Πολιτισμού της Αλβανίας Meri Cumbe, με την οποία συμμετείχαμε στο ίδιο πάνελ στο «11th Cultural Routes of the Council of Europe programme of the Council of Europe Annual Advisory Forum».

Την ίδια διαπίστωση μοιράστηκε και η Γενική Γραμματέας του Υπουργείο Τουρισμού – Ministry of Tourism κα Ολυμπία Αναστασοπούλου που επίσης συμμετείχε στην μεγάλη αυτή γιορτή των ευρωπαϊκών πολιτιστικών διαδρομών που μας ενώνουν.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.