ΤΟΠΙΚΑ

Εντυπωσιακή με μονοκίνι στη Μύκονο η Bella Hadid

Εντυπωσιακή με μονοκίνι στη Μύκονο η Bella Hadid
Ποζάρει αισθησιακά κάτω από το φως του ήλιου των Κυκλάδων

Στη Μύκονο βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα οι διάσημες αδερφές Gigi και Bella Hadid για να απολαύσουν το καλοκαίρι στο «νησί των ανέμων» αλλά και για να γιορτάσουν τα γενέθλια της μεγαλύτερης αδερφής τους, Alana.

Δέκα ώρες μετά την σέξι «καλημέρα» της μεγαλύτερης αδερφής της, η Bella Hadid ανήρτησε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram με την ίδια να φοράει ένα εντυπωσιακό και όσο πρέπει αποκαλυπτικό μονοκίνι.

Σύμφωνα με την Daily Mail το μονοκίνι αυτό είναι δημιουργία της σχεδιάστριας Louisa Ballou που δραστηριοπείται στις ΗΠΑ και κοστίζει περίπου 340 ευρώ.

Το 22χρονο μοντέλο πόζαρε στο φακό έχοντας για παρέα την special projects manager του Dior, Fanny Bourdette-Donon.

bela-had2
bela-had

Το Σάββατο η 24χρονη Gigi είχε φροντίσει να ενημερώσει τους εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram για όσα συμβαίνουν στη Μύκονο για τα γενέθλια της αδερφής της με βιντεάκια που ανήρτησε στα instastories.

πηγη protothema.gr

Εντυπωσιακή με μονοκίνι στη Μύκονο η Bella Hadid
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.