ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Έντονη υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων στις Κυκλάδες. Εκπέμπουν S.O.S. Μύκονος και Σαντορίνη

Έντονη υποστελέχωση των αστυνομικών τμημάτων στις Κυκλάδες. Εκπέμπουν S.O.S. Μύκονος και Σαντορίνη
Η λειψανδρία είναι χαρακτηριστική και η αστυνομία αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα αυξημένα καθήκοντά της.

Τραγική είναι η κατάσταση σε πολλά τουριστικά νησιά των Κυκλάδων, αναφορικά με την στελέχωση των Αστυνομικών τους Τμημάτων. Το φετινό καλοκαίρι είναι από τα πιο δύσκολα σε επίπεδο αστυνόμευσης και βασική αιτία του προβλήματος αποτελεί η σοβαρή υποστελέχωση.

Μάλιστα, με πρόσφατη παρέμβασή της η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου κάλεσε την Κεντρική Διοίκηση της Ελληνικής Αστυνομίας για ανακατανομή δυνάμεων με αποσπάσεις αστυνομικών ή ότι άλλο κριθεί απαραίτητο και επιβεβλημμένο.
Σύμφωνα με την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου, ειδικά στην Σαντορίνη και την Μύκονο, δηλαδή στα πλέον τουριστικά νησιά των Κυκλάδων, η λειψανδρία είναι χαρακτηριστική και η αστυνομία αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα αυξημένα καθήκοντά της, ενώ αν δεν υπάρξει άμεση ενίσχυση των συγκεκριμένων αστυνομικών τμημάτων, η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη κατά τον Αύγουστο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.