ΤΟΠΙΚΑ

Έντεκα προσλήψεις προσωπικού με μόνιμη απασχόληση στη ΔΕΥΑ Μυκόνου

Έντεκα προσλήψεις προσωπικού με μόνιμη απασχόληση στη ΔΕΥΑ Μυκόνου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 11 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2024 ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑ ΜΥΚΟΝΟΥ….

Στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜ και μετά από εισήγηση του προέδρου της Φραντζέσκου Βιγλιάρη εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόσληψη (11)έντεκα εργαζομένων  ,με μονιμότητα,για το έτος 2024,με σκοπό την κάλυψη των υφιστάμενων κενών θέσεων του ΟΕΥ της ΔΕΥΑΜ.

Ο πρόεδρος μας είπε: «Για παρά πολλά χρονια η ΔΕΥΑΜ αντιμετωπίζει πρόβλημα  υποστελέχωσης

Η λειτουργία της είναι δύσκολη και απαιτείται η πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού ,ώστε να συνεχιστεί σωστά ο προγραμματισμός της και να εργαστούν άτομα με μόνιμη απασχόληση.

Θα δουλέψουν κοντά στους υπό συνταξιοδότηση υπαλλήλους που έχουν πολύτιμη εμπειρία με σκοπό  να μην χαθεί η τεχνογνωσία.

Πρόθεση δίκη μου όπως και του γενικού διευθυντή Κώστα Κουνάνη ,είναι να καλυφθούν όλες οι θέσεις που προβλέπονται από τον οργανισμό της υπηρεσίας.

Δηλαδή το 2025 άλλες 6 θέσεις το 2026 άλλες 8,και το 2027 8.Συνολικά 33 εργαζόμενοι.

Στο συμβούλιο της ΔΕΥΑΜ ακολουθήσαμε την νέα νομοθεσία η οποία μας ζητάει για το 2024 τι χρειάζεται η υπηρεσία.

Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο μας για τις προσπάθειες και πιέσεις που έχει ασκήσει στο υπουργείο εσωτερικών (στον πρώην και τώρα στον ΝΥΝ υπουργό),είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε μέσω ΚΕΔΕ,ώστε να γίνει εξαίρεση και να βγει προκήρυξη για μόνιμες θέσεις ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΥΑΜ.

Περιμένουμε η δέσμευση να γίνει προκήρυξη ,και μέσα στον χειμώνα να γίνουν οι προσλήψεις.

Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βελτιώσουμε την λειτουργία της ΔΕΥΑΜ.Το ανθρώπινο προσωπικό είναι το κύριο γρανάζι για να λειτουργήσει σωστά»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.