ΤΟΠΙΚΑ

Εντατικές έρευνες για το θάνατο 30χρονου Πακιστανού

Εντατικές έρευνες για το θάνατο 30χρονου Πακιστανού
Eξακριβώθηκε το πτώμα ανήκει σε 30χρονο Πακιστανό, ο οποίος εργαζόταν στο νησί

Εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα; Σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν να απαντήσουν οι αξιωματικοί του Λιμεναρχείου Μυκόνου για να διαλευκάνουν την υπόθεση με το πτώμα που βρέθηκε σε παραλία του νησιού των ανέμων, αργά το απόγευμα του Σαββάτου. Αν και όπως εξακριβώθηκε το πτώμα ανήκει σε 30χρονο Πακιστανό, ο οποίος εργαζόταν στο νησί, την εξαφάνιση του οποίου είχαν δηλώσει στις 24 Δεκεμβρίου οι συγγενείς του, αυτό που προσπαθούν τώρα να διαπιστώσουν είναι αν ο άνδρας είχε κάποιο ατύχημα ή έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Κάτι το οποίο αναμένεται να απαντήσει η νεκροτομή που θα διενεργηθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Σε αποσύνθεση

Το πτώμα του 30χρονου άνδρα εντοπίστηκε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία Τηγανι. Αμέσως ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Μυκόνου και μέσα σε λίγα λεπτά κλιμάκιο έφθασε στο σημείο για να ερευνήσει την υπόθεση. Μάλιστα χρειάστηκε να επιστρατευτεί πλωτό μέσο καθώς το πτώμα ήταν σε δύσβατη περιοχή, ανάμεσα στα βράχια. Αν και ήταν σε προχωρημένη σήψη οι εκτιμήσεις των έμπειρων αξιωματικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, έλεγαν οτί ήταν άνδρας ο οποίος φορούσε τζίν παντελόνι και λευκή μπλούζα. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την εξέταση υποθέσεις αγνοουμένων το τελευταίο εξάμηνο καθώς διαπίστωσαν πως επρόκειτο για έναν 30χρονο Πακιστανο, υπάλληλο σε μαγαζί της Μυκόνου του οποίου την εξαφάνιση είχαν δηλώσει οι συγγενείς στις 30 Δεκεμβρίου.

pelop.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.