ΤΟΠΙΚΑ

Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων & Αξιωματικών Ν. Αιγαίου: “Η «αποαστυνομικοποίηση» των νησιών προχωρά με γοργούς ρυθμούς!”

Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων & Αξιωματικών Ν. Αιγαίου: “Η «αποαστυνομικοποίηση» των νησιών προχωρά με γοργούς ρυθμούς!”

Τη μετακίνηση αστυνομικών και οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ. από τα νησιά μας στην Αττική, με αποτέλεσμα να αποψιλώνονται ακόμη περισσότερο οι ήδη υποστελεχωμένες υπηρεσίες της αστυνομίας στην περιοχή μας, καταγγέλλουν με κοινή ανακοίνωση τους οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων και Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου.

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί κάνουν λόγο για «αποαστυνομικοποίηση» εξηγώντας πως το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. «αρχικά μετακινεί από την περιοχή μας συνολικά – 12 – αστυνομικούς (Α’ Δωδ/σου 3, Β’ Δωδ/σου 2, Κυκλάδες 7) καθώς και -3- οχήματα, και επανέρχεται συμπληρωματικά να μετακινεί επιπλέον -23- αστυνομικούς από το Νότιο Αιγαίο (Α’ Δωδ/σου 6, Β’ Δωδ/σου 3, Κυκλάδες 14) καθώς και -6- οχήματα, στην Αττική», με αποτέλεσμα «κεντρικές Υπηρεσίες του Νοτίου Αιγαίου, όπως το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, έχει ημέρες να βγάλει περιπολικό όχημα, ενώ στις περιφερειακές Υπηρεσίες, αλλά και στα μικρά νησιά οι Αστυνομικοί αδυνατούν να πάρουν τις άδειες του 2023».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.