ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Εννιάσφαιρο οι Αμαζόνες της Μυκόνου

Εννιάσφαιρο οι Αμαζόνες της Μυκόνου

Συνέχισε το αήττητο της η Γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου καθώς πήρε τη νίκη απέναντι στις Απολλωνίδες Ερέτριας με το βροντερό σκορ 9-0 και πλέον βρίσκεται μόνη της… στη κορυφή του 7ου ομίλου.

Ο χορός των γκολ για τις Μυκονιάτισσες ξεκίνησε στο 5ο λεπτό με την Αρμάου ενώ στο 8′ η Πατεράκη διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της. Στο 14′ η Ντόκου έκανε το 3-0 και στο 35′ η Μαρίνη έστειλε τη μπάλα για 4η φορά στα δίχτυα. Ξανά η Πατέρακη και η Μαρίνη με δύο προσωπικά του τέρματα διαμόρφωσαν το τελικό 6-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 51′ η Γκέλου σκόραρε για το 7-0, η Αρμάου στο 57′ πέτυχε το 2ο προσωπικό της γκολ για το 8-0 ενώ το τελικό 9-0 διαμόρφωσε στο 71′ η Κουσαθανά.

Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Μανταφούνη βρίσκεται μόνη στη πρώτη θέση του 7ου ομίλου ενώ την άλλη Κυριακή υποδέχεται την ομάδα που βρίσκεται στη 2η θέση, Θριάμβο Χαϊδαρίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Σαμοθράκης με βοηθούς του κ.κ. Σαργόλογο και Κουκά.

Α.Ε. Μυκόνου: Κοντιζά, Αντύπα, Γκέλου, Σκαμπαρδώνη, Ανδρεοπούλου, Τσιούκρα, Κοντιζά, Αρμάου, Μαρίνη, Πατεράκη, Ντόκου.

Αγωνίστηκαν και οι: Γιαννούλα, Κουκά, Χαρδαλούπα, Κουσαθανά, Γιαννοπούλου, Αδάμ

Απολλωνίδες Ερέτριας: Παπαϊωάννου, Ζαχαρία, Σταματόκου, Παπαστεφανή, Ντασούκι, Κολοβού, Πετρογιάννη, Μανώλη, Κρόκου, Τζόκα, Σαββοπούλου.

πηγη sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.