ΤΟΠΙΚΑ

Εννέα μήνες από τον θάνατό του Τζώρτζη Μονογυιού, θα τελεστεί μνημόσυνο στην Μεγάλη Παναγιά

Εννέα μήνες από τον θάνατό του Τζώρτζη Μονογυιού, θα τελεστεί μνημόσυνο στην Μεγάλη Παναγιά

Εννέα μήνες πέρασαν από τον θάνατο του επιχειρηματία Τζώρτζη Μονογυιού και ο πόνος είναι ανείπωτος για την οικογένειά του, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν με τίποτα ότι έχει φύγει από τη ζωή.

Ήταν 14 Ιανουαρίου όταν η ολοκαίνουργια Ferrari που οδηγούσε ο 45χρονος επιχειρηματίας στην παραλιακή, στο ύψος της Βούλας, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός σκοτώθηκε ακαριαία ενώ η σύζυγός του που ήταν συνεπιβάτης στη μοιραία Ferrari σώθηκε από θαύμα με κάποια τραύματα. Διερχόμενοι οδηγοί κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν και να σωθεί από τη φωτιά που είχε ξεσπάσει. Το πρωί της Κυριακής 9 Οκτωβρίου θα τελεστεί μνημόσυνο προς τιμήν του στο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μυκόνου.

 

Η ανακοίνωση: “Το πρωί της Κυριακής 9 Οκτωβρίου 2022 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς στη Χώρα Μυκόνου, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και το Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πολυαγαπημένου μας αδερφού, Γιώργου, καθώς συμπληρώνονται 9 μήνες από την προς Κύριον εκδημία του”.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.