ΤΟΠΙΚΑ

Ενημέρωση, Προετοιμασία, Δράση: οι λύσεις στις νέες προκλήσεις από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Ενημέρωση, Προετοιμασία, Δράση:  οι λύσεις στις νέες προκλήσεις από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Με τη συμμετοχή πλήθους επιχειρηματιών από όλα τα νησιά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου το καθιερωμένο δωρεάν ενημερωτικό σεμινάριο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που σηματοδοτεί την έναρξης της σεζόν στα νησιά και παρουσιάζει τα νέα δεδομένα και τις νέες τάσεις που πρόκειται να κυριαρχήσουν στην αγορά.

Οι δύο διακεκριμένοι εισηγητές από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, η Δρ. Γεωργία Ζούνη και ο Δρ. Ιωάννης Κατσανάκης, μίλησαν στους επιχειρηματίες για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε μια εποχή συνεχών κρίσεων, όπως αυτή που διανύουμε, με την κρίση της πανδημίας να διαδέχεται ένα ασταθές οικονομικά και ενεργειακά περιβάλλον, εξαιτίας και του συνεχιζόμενου πολέμου.

Στη διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, τα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων είχαν την ευκαιρία να θέσουν ανοιχτά όλους τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους εν όψει της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου. Οι δύο εισηγητές απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις και ανέλυσαν με παραδείγματα πως στις νέες προκλήσεις και αλλαγές στον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε τις λύσεις δίνουν η ενημέρωση, η προετοιμασία και η δράση. Στο πλαίσιο αυτό οι τεχνολογικές εξελίξεις μπορούν να αποτελέσουν πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών ώστε να βρίσκονται μπροστά από τις εξελίξεις, να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους και να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και εντός «παιχνιδιού».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.