ΤΟΠΙΚΑ

Ένας υπέροχος αποκριάτικος χορός από τους Φίλους του Λαογραφικού Μουσείου της Μυκόνου

Ένας υπέροχος αποκριάτικος χορός από τους Φίλους του Λαογραφικού Μουσείου της Μυκόνου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την ΚΥΡΙΑΚΗ 5/2/2023 ο αποκριάτικος χορός του σωματείου «Φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου Μυκόνου»στον  φιλόξενο χώρο  του Roca Cookery. Παρά  το τσουχτερό κρύο και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, όλοι συμμετείχαν στο αποκριάτικο δρώμενο με κέφι και θετική διάθεση, αφούτα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής στο Μύλο του Μπόνη -Αγροτομουσείο.

Δυο αγαπημένοι και πολύ αξιόλογοι καλλιτέχνες, ο Τηλέμαχος Ζέης στο τραγούδικαι η βραβευμένη belly dancer Soraya Shoheib ξεσήκωσαν  τους παρευρισκόμενους  με τη μουσική επιμέλεια του Γιάννη Παπασιλέκα .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου κ. Γιώργος Ρουσσουνέλος ,εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κωνσταντίνο Κουκά, οι πρώην Δήμαρχοι κ. Μαθιός Αποστόλου και κ. Χρήστος Βερώνης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Χωροταξικού Σχεδιασμού κ. Σπύρος Αποστόλου, οι Δημοτικοί σύμβουλοικα Ειρήνη Γρυπάρη, κ. Αντώνης Κουσαθανάς, κ. Σάκης Αγορογιάννης καθώς και εκπρόσωποι οργανώσεων,φορέων και συλλόγων του νησιού  .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ  σε όλους εξέφρασαν τα μέλη του συλλόγου  στους  δωροθέτες που στήριξαν τη δράση .

Αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Θερμά ευχαριστούμε την αγιογράφο Μελίνα Πατακιούτα και τον Δημήτρη Ασημομύτη (Βολάκι) για τη δωρεά της εικόνας του Χριστού που θα προστατεύει το μύλο μας, τον  Αντώνηκαι τη Χρυσαυγή Αντωνίνη «Μυκονιάτικη Βεγγέρα» για την πολύτιμη και πολύπλευρη βοήθειά τους, τον ΜάρκοΔακτυλίδη (Φρέντη), την  Αρτεμούλα Τριανταφύλλου,τη Σταυρούλα Κουσαθανά Κασσαβέτη και την Κατερίνα Γεωργίου για τις χορηγίες τους καθώς και τον ΓιώργοΣταμούλη για τη φιλοξενία της καλεσμένης μας.

Ευχαριστούμε επίσης το Νίκο και τη Μαργαρίτα Δακτυλίδη καθώς και όλη την ομάδα του Roca Cookeryγια τη φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση μας, το Βαγγέλη Τάκο και την Αλεξάνδρα Αποστόλου που επιμελήθηκαν την διακόσμηση του χώρου, τον MykonosFM χορηγό επικοινωνίας, τις Β.& Φρ. Χανιώτη – H2Concept, και κυρίως όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και βρέθηκαν κοντά μας. Ευχόμαστε καλή  Αποκριά και Υγεία σε όλες και όλους!

Το ΔΣ του σωματείου «Φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου Μυκόνου»

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.