ΤΟΠΙΚΑ

Ένας σπουδαίος επαγγελματίας

Ένας σπουδαίος επαγγελματίας

Ο Γιωργος Ρουσουνέλος συμμετείχε στη συνάντηση με τους συναδέλφους διευθυντές των Επαγγελματικών σχολείων, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου αλλά και της Στερεάς Ελλάδας, ύστερα από πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας, στο πλαίσιο της επέκτασης της πράξης “ Μια νέα αρχή στα ΕΠΑ.Λ – Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑ.Λ”. Στη συνάθροιση αυτή αναλύθηκαν διεξοδικά νέοι τρόποι λειτουργίας των ΕΠΑ.Λ, διαφορετικές μέθοδοι διδασκαλίας και εναλλακτικοί τρόποι εκπαίδευσης. Πιο συγκεκριμένα, θέμα της συνάντησης ήταν «Οι Πυλώνες του προγράμματος ΜΝΑΕ – από τα 9 ΕΠΑ.Λ. της πιλοτικής φάσης, στην καθολική εφαρμογή» και είχε ως στόχο την εξοικείωση και την υποστήριξη των Διευθυντών ΕΠΑ.Λ. και των Ε.Κ. με το πρόγραμμα «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.» (ΜΝΑΕ), ώστε να αξιοποιήσουν τα καινοτόμα στοιχεία που εισάγει και να τα ενσωματώσουν στη λειτουργία και την κουλτούρα των ΕΠΑ.Λ. Η λύση βρίσκεται στην παιδεία .

Γράφει χαρακτηριστικά ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου στο διαδίκτυο.

«Πολλά συγχαρητήρια στον πάντα μάχιμο Γιώργος Ρουσουνέλος- Γ.Σ.Μυκόνου ! Έναν αξιόλογο δημοτικό σύμβουλο αλλά ταυτόχρονα και έναν αξιέπαινο καθηγητή και γυμναστή !!!

Ο Γιώργος κατάφερε να δώσει λύσεις σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε γύρω από την παιδεία και έδωσε μάχες για των εκσυγχρονισμό των σχολείων !!!

Με την στήριξη του Δημάρχου Κωνσταντίνος Κουκάς η πρόοδος που κατάφεραμε καταμαρτυρήται από όλους τους Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων καθώς και από όλους τους εκπαιδευτικούς !!!

Αρκεί να τους ρωτήσετε και θα διαπιστώσετε την πραγματικότητα»

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.