ΤΟΠΙΚΑ

Ένας μετά τον άλλον ανταποκρίνονται στο κάλεσμα Κουκά για ενότητα στο νησί

Ένας μετά τον άλλον ανταποκρίνονται στο κάλεσμα Κουκά για ενότητα στο νησί
Ο Νίκος Χαρδαλούπας ανακοίνωσε την προσχώρηση του στον συνδυασμό Πρωτοβουλία Δράσης του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά

“Στη ζωή μου έχω μάθει να αγωνίζομαι από μικρό παιδί. Τίποτα δε μου χαρίστηκε, τίποτα δεν ήταν δεδομένο. Είμαι ένας νέος επιχειρηματίας που ζω και δραστηριοποιούμαι στη Μύκονο γνωρίζοντας τι γίνεται στην «πραγματική ζωή», στην καθημερινότητα του νησιού. Έχω φτιάξει τη δική μου οικογένεια, με τη Γεωργία Κυριάκου και έχουμε αποκτήσει ένα γιο.
Η εμπειρία μου στην εστίαση με έχει εξοικειώσει με τα προβλήματα και με όλα αυτά που πρέπει να «χτίσουμε» από εδώ και στο εξής για το καλό της Μυκόνου. Έχοντας εργαστεί αμέτρητες ώρες, έμαθα τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η τοπική μας κοινωνία. Αυτή η πορεία με έφερε πολύ κοντά στους συντοπίτες μου και ιδιαίτερα στους συνομηλίκους, στη νέα γενιά του νησιού, που ενθαρρύνω αδιάκοπα να εμπλακεί στην ενασχόληση με τα κοινά .
Από την άλλη, η δική μου οικογένεια αποτελεί την κινητήρια δύναμη μου. Η σύζυγός μου, η Γεωργία, και ο γιος μας μού χαρίζουν δύναμη και έμπνευση κάθε μέρα. Αγωνίζομαι για αυτούς, καθώς και για το μέλλον του νησιού μας.
Έχοντας ήδη εκλεγεί δύο φορές στη δημοτική κοινότητα, σέβομαι την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και αυτό να αντανακλά τις προσπάθειες μας για ένα καλύτερο αύριο.
Καθώς αγωνιζόμαστε για το καλό του νησιού μας, ακούμε το κάλεσμα ενότητας του δήμαρχου Κωνσταντίνου Κουκά.
Με τη δύναμη ψυχής που αντλώ από την οικογένειά μου, την εμπειρία μου και τη στήριξη των φίλων μου, αποφάσισα να δώσω όλες μου τις δυνάμεις μου ως υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία Δράσης» του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά.
Σας καλώ να σταθείτε δίπλα μου σε αυτήν την προσπάθεια. Με την υποστήριξή σας, μπορούμε να απαντήσουμε με αποτελεσματικότητα για όλα τα θέματα που μας απασχολούν και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας, ειδικά για τη νεολαία μας.
Ευχαριστώ για τη στήριξή σας και για την ευκαιρία να υπηρετήσω το νησί μας με νέα δυναμική και φρέσκια οπτική.”

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΛΟΥΠΑΣ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.