ΤΟΠΙΚΑ

Ένας μεγάλος παράγοντας του ποδοσφαίρου των ΚΥΚΛΑΔΩΝ αποχωρεί από το προσκήνιο

Ένας μεγάλος παράγοντας του ποδοσφαίρου των ΚΥΚΛΑΔΩΝ αποχωρεί από το προσκήνιο
Συγκινημένος ο Γιώργος Φώσκολος ανακοίνωσε “break” από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Κυκλάδων

Συγκινημένος ο Γιώργος Φώσκολος ανακοίνωσε “break” από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Κυκλάδων 

Είναι ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με το Συριανό και δη με το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Η προσωπικότητά του, ο χαρακτήρας του, μπορεί για πολλούς να μην ήταν ο ιδανικότερος, ωστόσο ο ίδιος μπορούσε να κάνει ότι θέλει, ανά πάσα ώρα και στιγμή, δίνοντας αυτό το αλατοπίπερο στο παρασκήνιο..

Ο λόγος για ποιον άλλο φυσικά, το Γιώργο Φώσκολο.

Η απόφασή του να πατήσει «φρένο» για ένα διάστημα από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Κυκλάδων, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη και φαινόταν ολοφάνερα ότι φέτος δεν θα αλλάξει γνώμη στο… παρά πέντε.

Η αντιπαλότητα άλλωστε δεν οδηγούσε πουθενά, το μόνο που έβγαινε μέσα από αυτή την ίντριγκα και την αντιπαράθεση, ήταν έναν ανομοιογενές υλικό, που μόνο κακό προκαλούσε στη Σύρο και στο ποδόσφαιρο που πρεσβεύει.

Ο Γιώργος Φώσκολος στη συνέντευξη που παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης, ανακοίνωσε στα ΜΜΕ ότι θα αποσυρθεί για ένα διάστημα από το ποδόσφαιρο. Αυτό για τον ίδιο ίσως διαρκέσει 2 χρόνια, ώστε να μπορέσει να γεμίσει τις “μπαταρίες” του και να επιστρέψει και πάλι από ηγετική θέση σε αυτό.

πηγη Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.