ΤΟΠΙΚΑ

«Ένας μεγάλος αγώνας σε εξέλιξη για το αύριο της Μυκόνου»

«Ένας μεγάλος αγώνας σε εξέλιξη για το αύριο της Μυκόνου»
Ο Σπύρος Αποστόλου «τρέχει» ένα σπουδαίο έργο για την Μύκονο και ήταν μαζί με τον δήμαρχο Κ.Κουκά σε σημαντικές συναντήσεις στην Αθήνα

Ο Σπύρος Αποστόλου έχει ξεκινήσει δυναμικά τον τελευταίο καιρό στα πρότζεκτ που έχει αναλάβει μετά την ανάθεση του ως εντεταλμένος σύμβουλος Χωροταξικού σχεδιασμού της Μυκόνου.

Βρέθηκε μάλιστα στο πλευρό του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά στην Αθήνα σε σημαντικές συναντήσεις για ένα θέμα που αφορά το μέλλον της Μυκόνου και τονίζει χαρακτηριστικά:

«Προχωράμε μπροστά! Όλοι οι φορείς που εμπλέκονται στο Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο Μυκόνου, ευθυγραμιζόμαστε μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, ως αναθέτουσα αρχή του πρωτοποριακού αυτού έργου, έχει αποδείξει από το ξεκίνημα ότι αντιλαμβάνεται τόσο το εύρος, όσο και τη σημασία της πρόβλεψης, του σχεδιασμού και της μετέπειτα υλοποίησης των κατευθύνσεων που χαράζουμε σήμερα με το ΕΠΣ.
Επισκεφθήκαμε μαζί με το Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά, τον Πρόεδρο του ΤΕΕ, Γιώργο Στασινό, αποτιμώντας τις έως τώρα εξελίξεις και συζητήσαμε την εξεύρεση περαιτέρω καινοτόμων λύσεων που θα θεμελιώνουν το αύριο του νησιού μας, ανταποκρινόμενες στις πραγματικές ανθρώπινες ανάγκες.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.