ΤΟΠΙΚΑ

Ένας καλλιτέχνης στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κουκά

Ένας καλλιτέχνης στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κουκά
Ο Γιώργος Νίκου με καλλιτεχνική δραστηριότητα στο νησί,υποψήφιος με τον Κωνσταντίνο Κουκά

Ο Γιώργος Νίκου του Ιωάννη (Κόκκινου) και της Μαρουσούλας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μύκονο. Είναι παντρεμένος με ένα παιδί.
Είναι καθηγητής μαθηματικών στο ΕΠΑΛ Μυκόνου. Επίσης, είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Φυσικών Επιστημών του ΕΑΠ και μεταπτυχιακός φοιτητής στο Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Έχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα, καθώς είναι εθελοντής αιμοδότης, μέλος της Θεατρικής Ομάδας Μυκόνου και συμμετέχει στη χορωδία Δημήτρη Φίννις.

Αναφέρει η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Δράσης:

Εμπιστεύτηκε την ομάδα μας, καθότι, όπως υποστηρίζει, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά έχουν ενισχυθεί οι σχολικές υποδομές και έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές πολιτιστικές δράσεις.#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.