ΤΟΠΙΚΑ

«Ένας ευαίσθητος γίγαντας που δίνει και την ψυχή του για τον τόπο»

«Ένας ευαίσθητος γίγαντας που δίνει και την ψυχή του για τον τόπο»
Ύμνοι του δημάρχου Κ.Κουκά για τον Αλεκάρα που θα είναι το βαρόμετρο και αυτής της εκλογικής αναμέτρησης

Με ένα ιδιαίτερο και συγκινητικό κείμενο ο δήμαρχος επέλεξε να παρουσιάσει τον Αλέκο Κουκά.

Διαβάστε:

«Ο ξεχωριστός και αγαπημένος όλων πρόεδρος της Α.Ε. Μυκόνου. Το πάθος του για την ομαδικότητα έχει φέρει τη νεολαία κοντά στον αθλητισμό. Με την έμπρακτη στήριξή του αναδεικνύονται τα καλύτερα ταλέντα της νέας μας γενιάς χαράζοντας νέους ορίζοντες και δημιουργώντας νέες προσδοκίες επιτυχιών για τον αθλητισμό στο νησί μας. Χάρη σ’ εκείνον, οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Ένας αληθινός πυλώνας στο τρίπτυχο Αθλητισμός – Παιδεία- Πολιτισμός. Παρών με κάθε τρόπο, ακόμη και με προσωπικό κόστος, έχει αποδείξει πόσο αποτελεσματικός είναι στα δημόσια έργα και στον εθελοντισμό. Πανταχού παρών και δίπλα σε όποιον χρειάζεται βοήθεια και στήριξη. Μια δυναμική παρουσία που πίσω από όλα αυτά, κρύβεται η καλοσύνη και η ευαισθησία ενός μικρού παιδιού. Ένας ευαίσθητος «γίγαντας» ανάμεσά μας.
Ο Αλεκάρας μας!»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.