ΤΟΠΙΚΑ

Ένα στολίδι αποκαλύπτει ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου

Ένα στολίδι αποκαλύπτει ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου
Με ανάρτηση του στα σοσιαλ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου μας αποκαλύπτει το γυμναστήριο στολίδι της ρυθμικής

Δεν σταματά να υπηρετεί  τους Μυκονιάτες η δημοτική αρχή του νησιού  καθώς το ένα έργο διαδέχεται το άλλο και σε καθημερινή βάση έρχονται στο φως της δημοσιότητας έργα  πάντα προς το συμφέρον, κυρίως των ντόπιων κατοίκων και των παιδιών τους που διαμένουν στην Μύκονο όλο το χρόνο.

Αυτή την φορά με αποκαλυπτικές φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου μας αποκαλύπτει το νέο γυμναστήριο που θα παραδοθεί για τις ανάγκες των παιδιών που ασχολούνται στη Μύκονο με την ρυθμική γυμναστική.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Έτοιμος ο νέος χώρος για τη Ρυθμική Γυμναστική στο 2ο Δημοτικό Σχολείο με δαπάνη του Δήμου μας !
Είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά μας !
Είμαστε πάντα δίπλα σε όλους τους κατοίκους της Μυκόνου με αγάπη για όσα ζούμε και αισθανόμαστε δίπλα ο ένας στον άλλο !
Έχει μεγάλη αξία να μπορείς να μιλήσεις στο διπλανό σου και να μπορεί να σε νιώσει και να σε καταλάβει ! Αυτό κρατήστε το !!!»

Με δαπάνη του Δήμου Μυκόνου ο χώρος ετοιμάστηκε με υπερσύγχρονα όργανα γυμναστικής και θα παραδοθεί άμεσα ώστε να τον χρησιμοποιούν τα παιδιά σε ένα γυμναστήριο που έχουν να ζηλεύουν ακόμα και σωματεία και που δημιουργήθηκε με δαπάνες του δήμου Μυκόνου.

Προς όφελος των ντόπιων κατοίκων του νησιού ένα ακόμα έργο με την υπογραφή της δημοτικής αρχής ώστε να κάνει την ζωή των Μυκονιατών ακόμη καλύτερη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.